Despre HNP

HNP este o companie din Timișoara, cu o tradiție de peste 20 de ani și cu un colectiv format din absolvenți ai Facultătii de Mecanică care importă și distribuie scule și accesorii profesionale de înaltă performanță pentru industria mecanică prelucrătoare.

Cu profesionalism și seriozitate, oferim clienților noștri soluții complete, integrate, din domeniul prelucrărilor prin aschiere, manifestând în acelasi timp promptitudine față de nevoile specifice ale partenerilor noștri

Suntem unici distribuitori pe piața din România ai reputaților producători BASS, EBERLE, SCM, SMICUT, SPECIALINSERT, TECNOSPIRO si parteneri WALTER pentru zona de Vest și Sud Vest a României.

Beneficiile pe care le oferim clienților nostri sunt:

  1. Oferim soluții tehnice optime și ”scule la tema”, acolo unde situația o impune, prin relația directă cu producatori specializați
  2. Oferim consultanță tehnică permanentă, pentru optimizarea procesului de producție
  3. Colaborăm cu ingineri cu un înalt grad de pregătire în domeniu
  4. Demonstrăm promptitudine și profesionalism în relația cu toți partenerii noștri.

In cadrul grupului HNP activează cele două companii: HNP Techdevices și HNP Tools.

Compania noastră a întreprins în anul 2011 demersul voluntar de certificare pentru implementarea cu success a Sistemul de Management al Calității conform standardului internațional ISO 9001:2008.

about
about
about

Istoric HNP

 
 
 
 
 

1995

 
 
 
 
 

Inceputuri

HNP s-a „născut” în 22 decembrie 1995, la inițiativa a trei colegi, la acel moment asistenți universitari la Facultatea de Mecanică a Politehnicii Timișoara. Ideea a pornit de la teza de doctorat a unuia dintre ei, din domeniul „îmbinărilor filetate”.

 
 
 
 
 

1999

 
 
 
 
 

Relansare

În anul 1999 activitatea firmei s-a relansat, odată cu cooptarea a doi noi acționari, an în care a și început colaborarea cu firma BASS din Germania, producător de tarozi profesionali (scule pentru filetare). Acesta a fost pasul prin care HNP a „intrat” în lumea sculelor pentru prelucrări prin aschiere.

 
 
 
 
 
 
 

2001

 
 
 
 
 

Parteneriatul cu WALTER

In 2001 a început parteneriatul cu firma WALTER, producător de top de scule aschietoare, care a conturat traiectoria ulterioară a HNP.

 
 
 
 
 

2003

 
 
 
 
 

HNP TOOLS

In 2003 a luat ființă HNP TOOLS, care în acest moment este partener exclusiv WALTER pentru zona de Vest și Sud Vest a României. HNP TECHDEVICES a continuat să-și extindă aria colaborărilor cu parteneri producători premium din Germania, Italia, Suedia, Spania, Elvetia și SUA.

 
 
 
 
 

In prezent

 
 
 
 
 

...

In prezent, cu un portofoliu de peste 200 de clienți mulțumiți, ne număram printre cei mai serioși jucători ai pieței de nișă a sculelor aschietoare din România, având o acoperire națională, cu o echipă și un portofoliu de produse și servicii de cea mai înaltă calitate.