Istoricul HNP

HNP s-a „născut” în 22 decembrie 1995, la inițiativa a trei colegi, la acel moment asistenți universitari la Facultatea de Mecanică a Politehnicii Timișoara. Ideea a pornit de la teza de doctorat a unuia dintre ei, din domeniul „îmbinărilor filetate”.

20%

În anul 1999 activitatea firmei s-a relansat, odată cu cooptarea a doi noi acționari, an în care a și început colaborarea cu firma BASS din Germania, producător de tarozi profesionali (scule pentru filetare). Acesta a fost pasul prin care HNP a „intrat” în lumea sculelor pentru prelucrări prin aschiere.

40%

In 2001 a început parteneriatul cu firma WALTER, producător de top de scule aschietoare, care a conturat traiectoria ulterioară a HNP.

60%

In 2003 a luat ființă HNP TOOLS, care în acest moment este partener exclusiv WALTER pentru zona de Vest și Sud Vest a României. HNP TECHDEVICES a continuat să-și extindă aria colaborărilor cu parteneri producători premium din Germania, Italia, Suedia, Spania, Elvetia și SUA.

80%

In prezent, cu un portofoliu de peste 200 de clienți mulțumiți, ne număram printre cei mai serioși jucători ai pieței de nișă a sculelor aschietoare din România, având o acoperire națională, cu o echipă și un portofoliu de produse și servicii de cea mai înaltă calitate.

100%

Viziunea noastră este să devenim un lider de piață pe obiectul nostru de activitate și un model în ceea ce privește bunele practici ale domeniului în România, în relația cu furnizorii, clienții și angajatii nostri.